Alles over Hamsters

Wat is het keurmerk?

drd-hamster-fokker-keurmerkBen jij een verantwoorde & betrouwbare hamsterfokker en houd je een transparante website bij? Dan kun je een mooi keurmerk ontvangen en op je website zetten, zodat iedereen kan zien dat jij een verantwoorde hamsterfokker bent. Ook word je vermeld op onze veilige fokkers lijst!

DRD Hamsters houdt geen fysiek toezicht op de fokkers.

 

algemene-voorwaarden-hamster-fokkers

Algemene Voorwaarden Hobby Fokker

Het is erg belangrijk goede en duidelijke voorwaarden te hebben.
Deze dienen begrijpelijk en transparant op de site getoond te worden.

Deze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld door DRD Hamsters en dienen in zijn geheel overgenomen te worden door hobbyfokkers die
het DRD Hamsters Keurmerk voeren.

 

Kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan het laten keuren van je website en ook niet aan het verkrijgen van het keurmerk.
Het laten keuren van je site en het dragen van het keurmerk is geheel gratis!kruismannetje

 

Het is ten strengste verboden om het DRD Hamsters keurmerk zonder toestemming van DRD Hamsters te voeren. Alleen goedgekeurde fokkers mogen het keurmerk voeren.

 

Keurmerk aanvragen

Lees eerst hier de voorwaarden waar een verantwoorde en betrouwbare hamsterfokker aan moet voldoen. Denk je hier aan te voldoen, dan kun je een keuring aanvragen door een e-mail te sturen naar info@drdhamsters.nl. Word je afgekeurd, dan krijg je te horen op basis waarvan wij je niet goed kunnen keuren. Je kunt hier dan nog aan werken en na een maand opnieuw gekeurd worden. Word je goedgekeurd, dan krijg je het keurmerk wat je op je website moet plaatsen en zetten wij je op de veilige fokkers lijst.

keurmerk-aanvragen-blauw

Klachten

Bij eventuele klachten dient de consument deze kenbaar te maken bij de hobbyfokker.
De hobbyfokker dient op zijn beurt de klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen en te zorgen voor een passende oplossing.
Mochten de consument en de hobbyfokker er samen niet uit komen, dan kan de consument zijn klacht indienen bij DRD Hamsters. Dit kan schriftelijk via e-mail naar klachten@drdhamsters.nl. DRD Hamsters zal zorgen voor een passende bemiddeling tussen de consument en de hobbyfokker. DRD Hamsters biedt de consument geen garanties.

Doe mee aan onze hamster forum wedstrijden en win super leuke prijzen! Veel plezier!

Ben jij een verantwoorde & betrouwbare hamsterfokker en houdt je een transparante website bij?

DRD Hamsters is ook te vinden op diverse social media. Breng ons daar ook eens een bezoekje.